skip to Main Content
Betegszállítás, rendezvénybiztosítás
Hívjon bennünket: +36-20/279-53-03

Európai Uniós országokban nemzetközi őrzött betegszállítás, mentés rohamkocsi segítségével és persze mindez Magyarországon is.

Mozgáskorlátozott, mozgatáshoz szaksegítségre illetve speciális eszközökre szoruló, vagy speciális testhelyzetet megkövetelő betegek szállítása.

A Takayama Med Kft. Európai Uniós országokban és Magyarországon, egyaránt végez őrzött betegszállítást. A szállítást minden esetben megelőzi egy telefonos állapotfelmérés, mely során eldől, hogy a beteg milyen szintű mentőegységgel szállítható biztonságosan, a betegségének legmegfelelőbb szinten, minimalizálva a szállítási traumát.

A beteg kezelését végző Egészségügyi Intézmény, vagy a beteg kezelőorvosa által megfogalmazott szállítási feltételek és javaslatok minden esetben irányadóak. A megkezdett gyógyszeres, perfúzoros, infúziós terápiák, vagy akár a beteg, út közbeni altatása és gépi lélegeztetése is kivitelezhető. A speciális hordágyak és rögzítő eszközök lehetővé teszik a traumás beteg szállítását, a belgyógyászati, sebészeti, neurológiai stb. betegek mellett.

A betegszállítást minden esetben szakszemélyzet végzi, lehetőséget teremtve ezzel a legmagasabb szintű, akár intenzív ellátásra, életmentő gyógyszeres beavatkozásokra is, a folyamatos betegmonitorozás mellett.
A betegszállítás, és a szállítás alatti beavatkozások, gyógyszeres kezelések, állapotváltozások, minden esetben dokumentálásra kerülnek.
A beteg, ebből a dokumentációból egy példányt kap, mely a beteg biztosító társasága felé, az adott számla kíséretében, alátámasztva azt, elszámolható.
A betegszállítás megkezdése, a személyzet indulása, akár 1 órán belül is  megkezdhető. Programozott szállítás, ismert kezelési időpont esetén, akár hónapokkal előre is megrendelhető.

Back To Top