skip to Main Content
Betegszállítás, rendezvénybiztosítás
Hívjon bennünket: +36-20/279-53-03

Rendezvények egészségügyi biztosítása

A hatályos mentési törvényben részletezett rendezvényeken kívül minden olyan rendezvény biztosítása is, ahol a szervező törekszik a jelenlévők egészségügyi biztonságára, létszámtól és a rendezvény típusától függetlenül. A megfelelő mentési készenlét biztosítása a rendezvény helyszínén minden esetben a rendezvény szervezőjének a feladata.
A nem megfelelő mentőegység, vagy éppen a nem megfelelő engedélyekkel (ANTSZ, Rendőrség) rendelkező, vagy esetleg ezekkel nem is rendelkező szolgáltató választása, nagy kockázatot jelent a rendezvény résztvevői és a rendezvény szervezői számára is, esetleges egészségkárosodás esetén.

Az általunk kalkulált árakhoz utólag nem társul semmilyen plusz költség. Cégünk nem számol fel pluszban kiállási költséget. Rejtett költség a megrendelőt nem terheli.

Alapvető mentő egység szintek:

Gyalogőrség

gyalogőrség

Kisebb pár száz fős rendezvények biztosítása, főleg zárt, vagy jól átlátható helyszíneken. Itt betegszállítás nem történik. Minden esetben a meghatározott több kompetencia szint közül, ajánlott az Orvosi/Mentőtiszti szint megrendelése kiegészítve egy Mentőszakápolóval.

Csak orvos/mentőtiszt jogosult érdemleges gyógyszeres és emelt szintű beavatkozásokra, EKG készítésére, kiterjedt betegvizsgálatra emelt szintű sürgősségi ellátásra… Pl.: egy banális méhcsípésből fakadó allergiás reakció ellátása is meghaladja egyéb ellátó szintek lehetőségeit, s korrekt gyógyszerelés és beavatkozás hiányában az fatális kimenetelű is lehet.

Mentőgépkocsi

mentőgépkocsi

Két fős szakszemélyzettel (mentőszakápoló és mentőgépkocsi vezető), megkülönböztető jelzéssel felszerelt mentőautóval.
1000 fő alatti rendezvények egészségügyi biztosítására.

A mentőautóban alapvető felszerelés a hordágy, bizonyos, traumák esetében használatos rögzítő eszközök, kötszerek, egyszerű légút biztosítás eszközei, félautomata defibrillátor… mely alapvető beavatkozások kivitelezésére teszi alkalmassá a mentőegységet. Mindezek ellenére, a korlátozott eszközös és gyógyszeres beavatkozási lehetőségei miatt kevésbé ajánlott szint, a fenti létszám alatti rendezvények esetében is.

Eset/Rohamkocsi

rohamkocsi biztosítása rendezvényen

Minden esetben 3 fős szakszemélyzettel (mentőorvos-mentőtiszt, mentőszakápoló, mentőgépkocsi vezető) és megkülönböztető jelzéssel felszerelt mentőautóval rendelkező egység.

Ezen egység műszeres, eszközös és gyógyszeres beavatkozási jogköre és lehetőségei képessé teszik komplex sürgősségi, traumatológiai, és intenzív szintű ellátás kivitelezésére mind gyerekek, mind pedig felnőttek esetében. Lehetőség nyílik akár a beteg vagy sérült emelt szintű légút biztosítására, altatására, monitorozására, mikrogramm adagolású életmentő gyógyszerek infúziós pumpában történő adagolására, totális fájdalomcsillapításra…stb.

Back To Top